MASSA SKOJ:)

Heeeej alla nara och kara! <3

Har rinner tiden ivag men vi forsoker hinna med sa mycket vi bara kan pa denna tid har.
I torsdags spelade vi alltsa tennis for forsta ggn i vara liv, ni behover nog inte fraga om vi hade traningsvark dagen efter? Men det var valdigt roligt att fa prova, vi fick ett kort till anlaggningen sa vi kan ga dit o trana nar vi vill, sa vi planerar att lura med oss Angel och Juse Luis och ta en match, vi maste dock ova lite mera forst.
Sedan pa kvallen var det ju Helloween partyt med lararna men det har vi reedan berattat om, jatteskoj !

I fredags sa var vi valdigt trotta men korde tva olika helloween lekar med eleverna. Sedan blev jag (louise) lite dalig med feber och magont sa vi har tagit det valdigt lugnt med mycket vila, vatten och trakig spansk tv.

I sondags orka jag iallafall fa haret fargat av sandra sa det var skoj :) aven hon snodde en slinga som ni ser pa bilderna:)

Igar var vi med Cristina pa utflykt hela dagen ( ledig dag i Isla Cristina) pga av Helloween. Vi akte buss till Ayamonte som ar en lite storre stad en halvtimme harifran. Vi shoppa litegrann men sen tog vi baten nere i hamnen over till Portugal som ligger valdigt nara, dar strosa vi runt och kolla litegrann for att sedan avsluta med en fika, antligen fann vi varan efterlangtade tarta de chokolade (cholkladtarta) haha den satt fint vill jag lova!

Idag tisdag har vi haft massa ovningar med klasserna som bland annat "sag nagot om dig sjalv pa korrekt engelska och fa en poang", en lek jag hittade pa i soffan nar jag var sjuk. Man maste ju muta dem lite att vilja lara sig mera engelska? Sedan korde vi att vi skrev ord pa tavlan och de som forstod fick racka upp handen och sen imitera det ordet. Det fungerade jattebra och de flesta kom igang.
Med de sma barnen korde vi Helloween salad (fruktsallad fast man har ord som witch, pumpkin osv) och det har blivit en stor favorit tydligen :)

Vadret ar tyvarr inte allt for bra sa nagon strand har vi inte besokt mera (grater) drommen om att komma hem till Sverige med en branna kanske rinner ut i sanden.....

Nu ska vi forsoka ta ut pengar till Sandra (hennes kort fungerar inte) men hoppas att bankens instruktioner ska losa det hela, vill ju inte ha en arg (shoppinggalen Sandra) de sista tva veckorna!!

Vi har ocksa filmat ganska mycket idag pa de olika ovningarna, film projektet ar en rejal utmaning har vi insett men det gar bra an sa lange forutom det som tyvarr forsvann men vi kampar pa, skam den som ger sig!!

Ta hand om er dar hemma!!

Roligt med alla kommentarer vi far!



Kramar (genom Louise) & Sandra <3







Kommentarer
Postat av: Fröken Anna

Hej tjejer. Jag är så imponerad av allt ni verkar hinna med: både nöjen och hårt arbete. Vi är verkligen stolta över er och förstår att ni är mäkta populära bland både elever o lärare! Vet ni något mer om ev utflykt/er (tiden rinner ju iväg...)? Tack för alla roliga bilder, vi hörs snart igen (o ingen bebis här än, ifall ni undrar). Massor med kramar, Anna

2008-11-05 @ 09:31:55
Postat av: carro

Duktiga ni är tjejer :) kämpa vidare..! kram

2008-11-05 @ 10:35:55
Postat av: Fröken

Å, den båten hade jag också velat åka med till Portugal...Vad mycket ni fixar och hinner med.

Jättekul att följa era lektioner, vad ni är duktiga...



Stora kramar/ Marinette

2008-11-05 @ 17:07:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0