3/11 Första dagen på sista veckan.

Om en vecka är vi uppe i luften och påväg hem. Blandade känslor, självklart har vi hemlängtan men ändå är det så himla vackert här och vi trivs som fisken i vattnet i våra klasser och med våra handledare. Lägenheten är jättefin och inte tala om utsikten! Tiden har gått mycket fortare än vad vi trodde att den skulle göra från början och det är både tråkigt och bra.  
 
I helgen var det meningen att vi på Lördagen skulle ta tåget in till Malaga, men eftersom regnet öste ner och himlen var så mörk som det kunde vara så bestämde vi oss för att skjuta upp det. I stället mös vi på vår balkong och åt på en engelsk restaurang precis runt hörnet på kvällen, dock var det en fotbollsbar/restaurang som Marie hatar men det var riktigt mysigt ändå. Det visade sig att hon blev riktig inne i fotbollen! Vi båda satt och hejade medans vi väntade på maten.

På söndagen åkte vi in till centrum och letade på Fuengirola ZOO som vi visste skulle ligga där omkring. Det var helt underbart fint! Det fanns alla möjliga djur, allt från tigrar till flodhästar. Vi förvandlades till små barn och sprang runt och kollade på alla olika djur och allt var lika fascinerande. Vi tyckte att vi skulle få vara kvar hos lemurerna och bosätta oss där på heltid. De är så himla söta. Aftonbladet: "APU-elever förvandlades till lemurer efter besök på ZOO."
På väg hem hittade vi ett skandinavsikt café som vi åt mat på, Erika åt en Wrap med räkor och vitlökssås och Marie åt en toast med rökt lax och äggröra. Det var riktigt mumsigt och svenskt.  


Igår (söndag) var det uppehåll från regn vilket var riktigt skönt, vi hoppas på uppehåll idag med. Tyvärr så tror jag att våran önskan redan har spruckit. För det ser ut att komma lite regn nu, så det får nog bli tåget hem och bara ta det lungt.

   
I morse när vi gick till skolan var himlen underbart vacker!


Kram från Erika och Marie


Kommentarer
Postat av: Fröken Anna

Hej tjejer



kul med lite bilder (äntligen), det ser verkligen otroligt vackert ut! Visst känns det konstigt att ni snart ska åka hem igen-det har gått så fort! Hoppas att ni hunnit med det ni ville/skulle m projektarbetet?! Jag väntar o väntar, på både er o annat...

Kram o puss, fröken Anna

2008-11-03 @ 15:44:06
Postat av: Fröken

Jag blir alldeles matt!!

Ni är så fina på bilderna.

Ni har kämpat och jobbat så bra med erat projektarbete att ni är väl värda alla härliga upplevelser som ni får...

I dag har Anna och jag förberett Erika och Hanna med det sista inför deras avfärd som är på måndag. Dom har nu några härliga veckor att se fram emot i Portugal...



Ha det så gott med alla glassar!!



Kram marinette

2008-11-04 @ 15:03:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0